Rádió

Rádió 24 - Dunaújváros" Penta Rádió néven kezdte meg működését. Kezdetben három rádió osztozott az FM 99,1-es frekvencián. A Penta Rádióra hét órás adásidő jutott....

2001. május 11-én nyílt ki az éter. és immár 24 órában sugárzott a Penta Rádió, júniustól pedig a megnövekedett adásidőnek is köszönhetően új nevet is választott a rádió, ekkor kapta a Rádió 24 nevet. Ekkor teljesen megváltozott a rádió arculata, a műsorok minősége.

2002-ben újabb fordulat: az FM 102,9-es megahertzen szól a megújult Rádió 24.

Rádiónk Közép-Magyarország legnagyobb lefedettségű kereskedelmi rádiója, 120 km-es átmérőjü körben hallható Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Pest megyében.

Összesen több mint 300 000 potenciális hallgatóhoz juthat el a megújuló Rádió 24.

2007. július közepétől új, hallgatóbarát, interaktív műsorral jelentkezünk. Várjuk a hallgatók telefonjait! Mondják el véleményüket!

Hirdetési lehetőségek

Reklámspot

A reklámspot minimum 10 másodperc, maximum 60 másodperc hosszúságú lehet.

Hangfájl lejátszása

Műsorelem támogatás

A Megrendelő említése a műsorelem elhangzását megelőzően/után hangzik el.Tartalma a támogató cég és egy ahhoz kapcsolódó inforámció. (pl.: Cég neve, szlogen)

Hangfájl lejátszása

Programajánló

Rendezvények, vagy nyilvános események beharangozása.

Hangfájl lejátszása

Menüajánló

Hétköznap naponta háromszor elhangzó (kb. 06.40, 08.40  és 11.20) műsorelem, amelyben az éttermek adott napra szóló menüjét emeljük ki.

Hangfájl lejátszása